Stige golf er et super sjovt og hyggeligt spil. Spillet egner sig både til børn og voksne. Det er et godt alternativ til en udendørs aktivitet eller til en forfest i haven. Spillet kan også benyttes indendørs.

Derudover kan Stige golf, som allervigtigst, bruges som drukspil. Spillet kan spilles i flere timer og er et godt alternativ til en udendørs aktivitet i det gode vejr. Stige golf kan spilles 1 mod 1, som hold, eller som en stor turnering.

Hvordan spiller man Stige golf?

Spillet spilles ved at deltagerne stiller sig 3-5 meter væk fra stigen og herefter uddeles 3 bolaer til hver deltager. Deltagerne skal nu skyde til måls efter stigen, hvor de forskellige pinde er placeret.

Hver pind giver point. Den øverste pind giver 1 point, midterste pind giver 2 point og den nederste pind giver 3 point.

Tillægsreglen er, hvis en deltager rammer den samme pind med sine 3 bolaer, gives der ekstra point. Ligeledes gives der ekstra point, hvis den kastende deltager rammer 3 forskellige pinde med sinde bolaer.

Stige golfKøb stige golf her

Drukspillet

Selve drukspillet i stige golf er simpelt. Alle deltagerne har stadig 3 bolaer hver. Nu er pointene bare tårer eller genstande. Den kastende deltager bestemmer selv, hvem tårerne gives ud til og ligeledes om de skal splittes mellem flere af deltagerne.

Turen går først videre til næste deltager, når alle de tildelte tårer er drukket. Det gør spillet lidt mere intens og chancen for er spillet ikke går i stå, er mindre.

Hvis der er deltagende piger, står de selvfølgelig tættere på end drengene. Som tommelfingerregel kan man altid sige, at piger altid står mindst 1 meter tættere på stigen end drengene gør.

Spillet kan også spilles 1 mod 1 eller i hold for at gøre det hele lidt mere socialt. Det er kun fantasien, som sætter grænsen for hvordan i kan spille.