Fra Ølbong.dk til PartyVikings

PRESSEMEDDELELSE OM REBRANDING

Den 3/1/2022 skiftede Ølbong.dk domæne til Partyvikings.dk. Her kan du fremover finde vores brede vifte af underholdning.

Vi har stadig samme personale, kundeservice-team, ledelse og ejerforhold mm. Alt kører som det gjorde under Ølbong.dk fanen.

I tidernes morgen hed brandet Oelbong.dk, sidenhen købte vi Ølbong.dk. I dag, 11 år efter første onlinesalg af vores private label ølbonger Viking ølbong, står vi med en platform der over en bred kam sælger underholdning både til unge festglade mennesker, men også til 40- og 50 års fødselsdage. Yderligere har vi en B2B webshop der servicerer barer og diskoteker.

Den udvikling PartyVikings.dk har været inde i både i Danmark, men også i udlandet, hvor vi både er specialister i studenter- og festivaluniverset, men samtidig også i firma- og privatfesten mm, har fået os til at tænke større.

Vores formål er at gøre verden til et sjovere sted, med et ønske om at alle skruer lidt mere op for den gode stemning både i hverdagen, men også ved festlige anledninger. Fra starten af 2022 formidler vi dette budskab under brandnavnet PartyVikings.

Vores nye internationale brandnavn har et stærkt nordisk islæt, og det er valgt i forbindelse med jeres gode svar på vores markedsundersøgelse. Samtidig er det valgt i tråd med at vi siden 2012 har haft en viking i vores logo og fordi vores private label- og signaturprodukt, Viking ølbong-serien har samme DNA. Det eneste der manglede var at sætte Party foran Vikings.

Vi ønsker at symbolisere hvordan vi i Norden og specielt Danmark har en helt speciel kultur der tager festlige sammenhænge til nye højder. Vi får festen til at gynge, hvad end det er til en fodbold slutrunde som i år, eller om det er til en Roskilde Festival. Lige præcis dét forsøger vi hver eneste dag at gøre endnu sjovere og lettere tilgeængeligt, fordi vi tror på at fælleskab og underholdning er med til at skrue op for den gode stemning.

Vi er PartyVikings, og i 2022 går vi på togt gennem Europa, hvilket vil byde på mange nye projekter og gøre, at vi kan sprede vores formål om at gøre verden til et sjovere sted.

  

Mvh Joachim Enggaard

Founder og CEO