Influencers & blogger

INFLUENCERS & BLOGGER

Er du influencer på SoMe, YouTube, Twitch eller er du blogger og elsker fest og farver?… så kunne det måske være interessant for dig at samarbejde med PartyVikings. Vi synes det er fedt når influencers skriver om os og vores festartikler, og derfor er vi altid åbne overfor forslag om et samarbejde!

Kontakt os endelig med et forslag til samarbejde på ss@partyvikings.dk

PartyVikings' Influencers:

PartyVikings' Medie-samarbejdspartnere:

Markedsføring af PartyVikings

Du kan frit lave opslag, blogs, stories, videoer eller andet hvor du benytter vores billeder, videoer eller produktbeskrivelser så længe du linker til os.

Konkurrencer

Der er ofte mange lækre konkurrencer på diverse influencers kanaler og det er noget PartyVikings gør meget i. Vi hjælper med at sende produktet ud til din lokation hvor eventuelle billeder kan tages så produkterne får dit helt rigtige personlige look.

Test af gadgets

Ønsker du at teste eller anmelde vores gadgets / festartikler – så hører vi gerne fra dig! Vi sender produkterne til dig og det står dig selvfølgelig frit for hvad du synes om produkterne eller hvad du for den sags skyld vælger at skrive/sige på om produkterne. PartyVikings hjælper naturligvis med at sende produkter, og derfor vil der stilles nogle krav til hvor mange besøgende du har på din markedsføringskanal.