PartyVikings

KORT FORTALT OM PARTYVIKINGS


Som Danmarks største og førende leverandør af festlige gadgets byder vi dig hjertelig velkommen til PartyVikings (tidligere kendt som Ølbong.dk)

Formål
Vi ønsker at gøre verden til et sjovere sted

Vi er trendspottere af de nyeste, sjoveste og lækreste fest gadgets på markedet. Med fokus på SoMe inspirerer vi hele tiden vores kunder til, hvordan de selv kan gøre deres fest/festlige anledning endnu sjovere. Via store indkøb muliggører vi at sælge nye og spændende kvalitetsprodukter til vores kunder, samtidig med at vi giver en tæt og tryg kunderejse.

Med rødderne solidt plantet i den jyske muld tager vi alle kunder meget seriøst for at sikre, at hver gang du handler med PartyVikings, får du en positiv oplevelse. Grundstenene i den jyske virksomhed bygger på troværdighed, kvalitet, service og innovation.

Dansk lager
PartyVikings ApS
Springbjergvej 16
7183 Randbøl
Danmark

Historien om PartyVikings

Den 21. maj 2006 startede eventyret hvor de to brødre David & Joachim Enggaard begyndte udviklingen af Viking ølbong-serien. På daværende tidspunkt var begrebet "ølbong" ukendt, og vi kan derfor med stolthed sige at vi har defineret begrebet ølbong og opfundet frontløberen indenfor ølbonger. Efter flere års udvikling, test og markedsføring i festivalmiljøet begyndte begrebet ølbong at blive mere og mere kendt og populært.

I 2010 begyndte onlinesalg af vores private label ølbonger.

I 2012 blev første virksomhed stiftet bag firmaet i form af et I/S og i samme omgang begyndte vi at sælge andre fest gadgets, da vi hurtig erfarede denne efterspørgsel.

I 2015 blev det nuværende driftsselskab PartyVikings ApS stiftet af Joachim Enggaard, som i dag ejer og driver både PartyVikings. Det var samtidig året hvor vi trådte ind i England og Tyskland med vores udenlandske webshops PartyVikings.co.uk og PartyVikings.de. I 2015 gik det fra at være et hobbyprojekt til et mere seriøst foretagende, hvor konceptet også blev spredt ud til barer og diskoteker.

I 2019 gik Joachim Enggaard fuld tid i virksomheden med formålet om for alvor at gøre verden til et sjovere sted. Det arbejder han og resten af kollegaer benhårdt for hver dag. Alle mand ombord er fulde af begejstring og glæde for hver dag at stå op for at gøre verden til et sjovere sted og samtidig ydmyge og taknemmelige omkring at I er så mange derude der ønsker at støtte vores formål.

I 2021 ligger det store fokus på internationalisering, og vi glæder os til at hjælpe endnu flere med at gøre verden til et sjovere sted :)

I 2022 blev Ølbong.dk rebrandet til PartyVikings, og året hvor vi åbner 2 nye markeder.

Team PartyVikings

Kontor teamet

SOFIE STRANGHOLT
Kundeservice- & logistikansvarlig
 
Celina Mikkelsen
Content & E-commerce manager
 
Rasmus Madsen
Content creator
Mathias Mortensen
E-commerce, Indkøb & SoMe manager
Matthias Rasmussen
E-commerce & Grafisk manager
   
JOACHIM ENGGAARD
Stifter & CEO

Lager teamet

Mathias Jensen
Mekaniker morskabsmaskiner
Kasper Holst
Afløser
 
Nicolai Dvinge
Afløser
 
Peter Balsgaard
Afløser
Louise Baagøe
Lagermedarbejder
Mads Sørensen
Lageransvarlig