Om PartyVikings

Velkommen til festuniverset
Som Danmarks største og førende leverandør af festartikler, pynt og underholdning byder vi dig hjertelig velkommen til PartyVikings (tidligere kendt som Ølbong.dk)

Formål
Vi ønsker at gøre verden til et sjovere sted

Vi er trendsettere af de nyeste og sjoveste festartikler, herunder underholdning, pynt, spil, lege, dekoration og meget mere. Vi er totalleverandør til både fest og events. Med fokus på SoMe inspirerer vi vores kunder til, hvordan de selv kan gøre deres festlige anledning endnu sjovere og flottere.

Via store indkøb muliggører vi at sælge nye og spændende kvalitetsprodukter til vores kunder, samtidig med at vi giver en tæt og tryg kunderejse. PartyVikings udvikler egne own brand produkter af højere kvalitet for at optimere levetiden på produkterne og for at styrke vores bæredygtighed som virksomhed.

Grundstenene i den jyske virksomhed bygger på troværdighed, kvalitet, service og innovation. Vi tager alle kunder meget seriøst for at sikre, at hver gang du handler med PartyVikings, får du en positiv oplevelse.

Dansk lager
PartyVikings ApS
Springbjergvej 16
7183 Randbøl
Danmark

Historien om PartyVikings
Firmaet startede under navnet Ølbong.dk og rebrandede i 2022 til PartyVikings.

Eventyret startede d. 21. maj 2006 hvor brødrene David & Joachim Enggaard begyndte udviklingen af Viking ølbong-serien. På daværende tidspunkt var begrebet "ølbong" ukendt, og vi kan derfor med stolthed sige at vi har defineret begrebet ølbong og opfundet frontløberen indenfor ølbonger.

I 2010 begyndte onlinesalg af vores private label ølbonger.

I 2012 blev første virksomhed stiftet bag firmaet i form af et I/S og i samme omgang begyndte vi at sælge andre fest gadgets, da vi hurtig erfarede denne efterspørgsel.

I 2015 blev det nuværende driftsselskab PartyVikings ApS stiftet. Siden 2015 har PartyVikings været igennem en ubeskrivelig udvikling med lancering af PartyVikings B2B, PartyVikings StudenterKlub, PartyVikings LifeTime og med flere internationale webshops. B2B er en platform til barer/klubber, eventfirmaer, studenterforeninger, og webshops med specielle fordele. Studenterklubben er en medlemsklub der giver den studerende fordele under studietiden og samtidig giver relevante tips og tricks til den studerende. LifeTime er medlemsklubben du konverterer til efter studenterhuen sættes på hovedet for the rest of your LifeTime. 

Alle mand i Team PartyVikings er fulde af begejstring og glæde for hver dag at stå op for at gøre verden til et sjovere sted og samtidig ydmyge og taknemmelige over at I er så mange derude der ønsker at støtte vores formål.

 

Team PartyVikings

Kontor teamet

Lager teamet