En ølhjelm indeholder to slanger til hver dåseholder, som sammenføres i en slange med en lukkemekanisme. Det er vigtigt så slangen ikke drypper de dyrebare dråber!

Ølhjelmen er en sjov gadget, som man hurtig kan blive fuld af. Måden du sætter ølhjelmen op på, er ved at der sættes 2 drikkevare ned i hver sin side af hjelmen. Herefter lægger du slangerne ned i hver dåse på hver sin side.
Nu kan du tage ølhjelmen på hovedet og drikke løs fra slangen!

Ved brug af denne ølhjelm er det svært at bedømme, hvor meget man har tilbage i hjelmen. Alt imens man på samme tid drikker af to øl på en gang. Derfor bliver du ikke mindet om, at dåsen stadig er lidt mere fuld end du tror. Har man dette problem, er denne gadget lige noget for dig.

Se udvalget af de forskellige farver her

Alle ser godt ud med en ølhjelm på hovedet

Vi kender alle en tosse som ville se ekstra godt ud med en ølhjelm på hovedet, eller en som måske allerede bærer den med stil, så hvorfor ikke være på forkant og købe en til jer begge? Eller måske kun en til dig selv?

Der er altid et event, som passer perfekt til en ølhjelm, og specielt hvis du er fodboldfan og skal på stadion. Så er denne ølhjelm som skabt for dig, når dig og drengene skal samles til en omgang øl, god mad og bold.

Kan man bare godt lide at drikke øl uden man skal bevæge sig, er ølhjelmen den perfekte løsning. Når der mangler øl og drikkevarer, behøver man ikke at løbe rundt efter nogle øl. Så derfor er det stadig den helt gennemtænkte ide, at skaffe sig en ølhjelm. Gør alle drenge misundelige og vis dem, hvordan man rigtig drikker øl til en fodboldkamp.