Står du for årets fede julefrokost for familien eller for vennerne, så frygt ej - vi har her samlet en guide med alt fra sjove indslag hvordan du holder verdens bedste julefrokost.

Julefrokost aktiviteter: hvad kan man lave til en julefrokost?

Alt her på siden er for at give jer inspiration til at holde den bedste julefrokost, som du aldrig glemmer.

Vil du have gang i festen, så planlæg nogle aktiviteter for dine gæster. Det er med garanti et hit for alle, så dagen og/eller aftenen ikke kun indebærer julemad og kager. Du kan både arrangere underholdning for voksne eller for både børn og voksne.

Er I kun voksne til festen, kan der godt skrues op for snapsen eller noget af det andet våde til halsen.

Her kommer nogle forslag til sjove aktiviteter til julefrokosten:

Forskellige spil og druklege

En af de helt store aktiviteter, man kan lave til julefrokosten, er forskellige spil og druklege. Disse former for aktiviteter er gode til at sætte gang i festen.

I kan fx lege stoledans, holde en beer pong turnering, lave en musikquiz eller afholde en konkurrence.

Du kan få inspiration til lege til julefrokosten her.

Den obligatoriske pakkeleg

For mange er det en tradition at lege gaveleg til julefrokost. Det enkelte spil kan snildt ændres lidt i fremgangsmåden, sådan så I kan lave årets julefrokost med et twist.

I kan lave reglerne om, ligesom det passer jer. I kan for eksempel aftale, at når man slår 1, skal man bytte plads med personen der sidder til højre for sig - og lade gaverne stå. Slår man 3 skal man aflevere en gave til personen til venstre for sig.

Find inspiration til pakkelegsgaver her.

Ideer til julefrokost med tema

Her giver vi lidt inspiration til julefrokost med tema, hvis du syntes det er for kedeligt med en almindelig rød og nissefyldt julefrokost. Der er nemlig gode ideer til julefrokost lige her, så du kan finde det rigtige tema til festen.

Måske skal I holde sommer-julefrokost, pynte op i flotte sommerlige farver og servere smukke farverige drinks med pynt? Eller er en mexicansk temafest måske mere jer, så kan I finde pynt, balloner og evt. en poncho, der selvfølgelig skal være en obligatorisk del af påklædningen denne aften!

Hvad tager man på til julefrokosten?

Hvad tager man på til julefrokost? Det kan for mange være svært at vælge og vide, hvordan man skal klæde sig til sådan en begivenhed.

Derfor kan I vælge at folk skal klædes ud til denne aften, så kan I lade gæsterne selv bestemme i form af deres udklædning. Jeres tema kunne måske være “Mit idol”, “Min yndlings superhelt” eller noget helt tredje, hvor gæsterne kan komme som de ønsker, og I derfor har et bredere julefrokost tema.

Pynt gerne op til julefrokosten med noget neutralt bordpynt. Se vores udvalg af pynt, service og drinks tilbehør her. Kun fantasien sætter grænser for, hvordan I kan holde den bedste julefrokost.