Dobbelt mobilt fadølsanlæg er et af de mest geniale opfindelser, som kan bruges til flere forskellige formål. Hav din yndlingsdrik klar ved hånden altid – uanset hvor du er.

Skal du på tur med vennerne, gutterne eller veninder. Enten til stranden, fest eller andet er dette anlæg perfekt! Det er altid bøvlet at slæbe rundt på poser eller kasser med alkohol.

Dette anlæg kan bæres på ryggen, som en rygsæk, samtidig med, at den har indbygget talje stropper. Så forhindres anlægget i at svinge frem, tilbage og fra side til side.

Derudover, er der kophylster indbygget, så du nemt kan skænke en øl lige når du har lyst. Men pas på – det er lige så nemt for dine venner, at nuppe et glas med.

Med 2 dispensere på denne opgraderede luksus mobile fadølsanlæg, er du garanteret plads til 6 liter øl og dermed er der også lagt op til en ordentlig fest.

Hvor kan det bruges?

Man kunne forestille sig, at festivaler var et af flere super gode steder, at bruge dette dobbelt mobilt fadølsanlæg.

En familietur ud i det fri, kunne også være en ideel mulighed for at bruge dette dobbelt mobil fadølsanlæg. Det ses ofte at en i familien er kræsen og derfor er det dejligt at have en nem måde at transportere en lækker drink eller lign.

Mobilt fadølsanlæg

Mobilt fadølsanlæg har en beholder mindre end dobbelt mobil fadølsanlæg, og har derfor 3 L, mindre til rådighed. 3 L er dog mere end rigelig og kan sagtens bruges til en masse forskellige aktiviteter på trods af de 3 manglende liter.

Man kan forestille sig at man skal en tur på vennerne/familien ud på en lille hyggetur. Så er det ofte at man gerne vil have et eller andet lækkert med. Og ofte er der styr på maden fra start og de flydende væsker bliver taget lidt lettere på.

Men med et Mobilt fadølsanlæg er det nemmere, at fx tage en cocktail med, hvis det er det man har lyst til. Det er altid bøvlet at transportere kander med cocktails eller måske hele opskriften på den valgte cocktail. Men med mobilt fadølsanlæg kan du lave det hele hjemmefra og nemt transportere det i dette anlæg.

Anlægget er selvfølgelig også fantastisk til øl, RTD’er eller saftevand til børnene. Uanset om man er mand eller kvinde, om man er kræsen hvad angår spiritus eller man bare godt kan lide at have styr på sin lir, så er mobilt fadølsanlæg lige noget for dig!