Studentergaver til enhver smag

LÆKRE & SJOVE STUDENTERGAVER

Når din ven, kæreste eller søn/pige bliver student, så er det vigtigt at finde en god gave efter flere års hårdt arbejde. I denne kategori har vi samlet en masse lækre og gode gaveideer til studenten og studinen. Se alle gaveforslag nedenfor.

Gitter

Studentergaver kan komme i alverdens former. Det afhænger blot af, hvem der er giveren. Hos PartyVikings kan du købe de lidt anderledes studentergaver, som alle og enhver normalvis ikke bare køber. Ikke desto mindre er det studentergaver, som garanterer underholdning og gode grin.

Her finder du studentergave til ham og fælles for dem alle er, at de kan bruges i mange andre henseende end blot til studenterfesten. Mange af studentergaverne udvalgt her på siden kan også bruges i andre festlige sammenhænge. Mange af de sjove drukspil kan bruges igen og igen, og på den måde kan I mindes, hvem der vandt til studenterfesten. I kan også afholde tilbagevendende turneringer i Beer Pong med jeres eget bord til begivenheden. 

PartyVikings har sammensat et udvalg og underholdende ideer til studentergaverne. Det er ikke alle gaver, der behøver at være porcelænsfigurer til pynt eller højteknologiske gadgets. Andre gange kan det være noget så nødvendigt, som en lang række materialer til at servere dine egne drinks, som var du din egen bartender. Med et særligt bartender sæt kommer du hurtigt i træning til at lave lækre drinks.

Ved at vælge den sjove studentergave er du allerede i gang med at tweake ved festplanlægningen. Hvad end det skal være et af PartyVikings mange udvalgte drikkespil, eller en flot dartskive, er I garanteret underholdning i verdensklasse.