Jul

ALT I PYNT OG UNDERHOLDNING TIL JULEFROKOSTEN 

Så er det igen blevet tid til årets julefrokoster og sjove julefester, og her finder du alt, hvad du har brug for af julepynt, underholdning, julesweaters, gadgets og sjove pakkelegsgaver. Du finder også alt i sjove ting og tilbehør til drukspil og festlige lege til julefrokosten.

Gitter

Sjove og grimme julesweatre er et sjovt og oplagt tema til julefrokosten

Sjove julesweatre til mænd og kvinder er en god og festlig måde at markere julens kommen. Sweateren er et hit både til dagligt som stemningspreder på kontoret, men det er især også et sjovt team til julefrokosten. Så skal du holde temafest i december, så er en dresscode med sjove og grimme julesweatre et oplagt valg.

Der er nemlig garanti for gode grin og ikke mindst masser af underholdning hele aftenen, når alle dukker op til festen iklædt forskellige sweatere, og med en julesweater med beer pong kopper eller en af vores andre sjove modeller er du med sikkerhed med til at skabe en uforglemmelig aften.

Gør julefrokosten til årets fedeste fest med festlige indslag og sjove drukspil

Julefrokoster er lig med lækker mad, kolde snaps og juleøl i lange baner. Det er dén aften på året, hvor man bare ikke må gå ned på drikkevarer, så sørg for at holde dig og dine kammerater kørende hele aftenen med en af vores fede ølbongs eller den populære nisse-ølhjelm

I kan også sætte fart på festen med et af vores mange sjove spil til julefrokosten. Saml venner og familie om et af vores underholdende spil og glæd jer til gode grin og fede juleminder.

Sjove gaver, ting og gadgets gaveleg og julefrokost

Terningespil om gaver er en fast tradition til langt de fleste julefrokoster. Det får pulsen op, stemningen i vejret, og konkurrenceånden viser sit højlydte ansigt. Der er rift om både terninger og pakker, og der stjæles og kastes pakker på kryds og på tværs.

Er du i tvivl om, hvilken gave du skal medbringe til årets julefrokost-leg, så fortvivl ikke. Her på siden finder du et stort udvalg af sjove ting og frække gadgets, som udgør de bedste pakkelegsgaver.