100 dages returret

Ønsker du at returnere dine varer, er du altid velkommen til dette indenfor 100 dage. Det betyder kort fortalt at PartyVikings.dk tilbyder en udvidet returret, hvor du fra modtagelsen af pakken, har 86 dage til at meddele os om at du ønsker at returnere din vare til os. Herefter har du 14 dage til at afsende pakken fra din adresse. Du skal blot sende os en e-mail til info@partyvikings.dk. I mailen skal du oplyse ordrenummer og beskrive hvilke varer du ønsker at returnere ved hjælp af vores returformular der er vedhæftet din ordrebekræftelse. Herefter kan dine vare ombyttes.

Fortrydelsesretten gælder således at du har 14 dage til at meddele os om at du ønsker at fortryde dit køb via info@partyvikings.dk, hvorefter du har yderligere 14 dage til at sende pakken afsted til vores adresse.

Hvis du ønsker at annullere en ordre samme dag som du bestiller, skal du vide at der desværre en chance for at det ikke kan lade sig gøre. Ønsker du fortsat at annullere din ordre så opfordrer vi dig til at ringe ind til os på 70404030, eftersom svarfristen pr mail er op til 24 timer.

Forbehold

Returneres et produkt som ikke fremgår af samme stand som du har modtaget eller med manglende dele, refunderes et beløb tilsvarende varens nedsatte værdi.