Halloween masker

Fuldend dit kostume med en skræmmende halloween maske fra PartyVikings. Herunder finder du hele udvalget af masker - både med og uden LED. Skal du være monster, vampyr eller en uhyggelig skurk til næste halloween-fest?

Gitter

Køb din halloween maske her

Gør dig klar til at skræmme livet af dine venner med en af de mange halloween masker fra PartyVikings. Sortimentet byder på masker til både voksne og børn, så der er ingen undskyldning for ikke at møde op til halloween-fest uden en maske.
Skal du klædes ud som en uhyggelig klovn, finder du blandt andet vores morder klovnemaske, som vil være perfekt med en paryk og store klovnesko. Hvis du er “bidt” af en zombie, vil vores blodige hudløse ansigtsmaske med garanti få pulsen op i det høje felt hos dem du passerer på en mørk aften. Det er kun fantasien, som sætter grænser, når det kommer til halloween masker og udklædning. Maskerne er behagelige at gå rundt med og er samtidig nemme at tage af og på.

LED masker til halloween

Lys op i mørket med vores LED masker til halloween. Vælg mellem forskellige farver og udtryk, som passer til din ønskede stil. Skal du klædes ud som skelet, hvorfor så ikke krydre udklædningen med en grøn LED maske, som forestiller et kranie?
Vores japanske kat LED maske egner sig perfekt til børn, eller hvis du går efter et mere uskyldigt udtryk. Klovnen fra IT er altid et hit til halloween, så hvorfor ikke opgradere kostumet med en uhyggelig rød Pennywise klovn LED maske, som med garanti vil sætte gang i festen.
Køb din LED maske til halloween her på siden, og bliv klar til årets uhyggeligste begivenhed. Forestil dig at danse løs i mærket iført en LED halloween maske, eller gå trick & treat med dine børn i nabolaget - det vil blive en sand fest.

Halloween masker til børn

Børn elsker at klæde sig ud til halloween, men alt efter dit barns alder, kan et kostume hurtigt blive en anelse for skræmmende. Til de mindre børn har vi et udvalg af flotte farverige øjenmasker med fjer. Hvis du har et større barn, som er til monstre, finder du både goblin masker, fugleskræmsel masker og dæmon masker.
Det kan også være, at dit barn ønsker at skille sig ud med en fed LED maske, som fås i forskellige farver. Vores halloween masker til børn vil helt sikkert få dit barn til at føle sig som noget særligt, uanset hvor skræmmende masken er.