Afterski tema

EN RIGTIG AUTENTISK AFTERSKI FEST

ANTON! ANTON! ANTON! Anthon Aus Tirol... Skal du holde et afterski party, som var I på en rigtig bar i Østrig, så er du kommet det helt rigtige sted hen. Her finder du nemlig en masse fede afterski fest tilbehør, som i den grad vil fuldende din ski temafest.

Gitter

HOP I DEN RIGTIGE STEMNING MED DIT AFTERSKI OUTFIT

”Du kan sagtens tage til afterski i almindeligt tøj” har ingen nogensinde sagt. Og heldigvis for det, for det kan man skam heller ikke. Til afterski er man i skitøj eller tyroler tøj, og det gælder i særdeleshed også til en afterski temafest. Så skal du til en afterski fest, så er det altafgørende, at du hopper i dit skitøj, eller at du finder dit afterski kostume eller tyroler kostume lige her hos os. 

INGEN AFTERSKI PARTY UDEN ALKOHOL

En rigtig afterski fest består altid af en masse alkohol, så det gælder bestemt også din afterski tema fest. Tilbyd blandt andet dine gæster deres iskolde øl i de klassiske 1 liters ølkrus. Dertil vil du heller aldrig nogensinde kunne tage til en afterski uden en lommerlærke med de lækre og stærke sager i. Lidt mere fancyt findes der også nogle klassiske afterski drinks som for eksempel Jägerbombs. Disse er et totalt musthave til en afterski fest, så tilbyd denne afterski drink med de originale Jägerbomb shotsglas.

SKAB GOD STEMNING MED AFTERSKI LEGE

Hvad er afterski uden en masse fed musik? Ja, det skulle da lige være lidt afterski underholdning. Forskelligt underholdning er nemlig altid med til at gøre en fest bedre og uforglemmelig. Så pift endelig din afterski party op for eksempel et Beer Pong Bord med afterski tema, og med vores helt egen og klassiske Viking Ølbong. Så vil du bestemt være sikret en vildt fed afterski fest med en masse afterski tema dekoration til at fuldende hele oplevelsen hos dine gæster.