Skal du til Oktoberfest i år? Så skal du være forberedt! I dette indlæg finder du en guide til oktoberfest som vil gøre din aften uforglemmelig til den sjove og festlige begivenhed

Guide til Oktoberfest: 6 ting du skal have styr på inden festen

Skal du til Oktoberfest i år? Så skal du være forberedt! Her finder du en guide til oktoberfest som vil gøre din aften uforglemmelig til den sjove og festlige begivenhed. Festen er en 16 dages fest. Så vil du være godt klædt på? Så husk disse tips, som vil gøre din aften uforglemmelig til den sjove og festlige begivenhed.

I denne Oktoberfest guide finder du masser af oktoberfest inspiration, som holder festen kørende.

Oktoberfest handler ikke kun om øl

Hvis du ikke allerede ved det, så er Oktoberfest kendt for at være en øl festival. De fleste ved at festivaler er fyldt med sjov, god stemning og masser af alkohol.

Men dog går festen langt over kun at handle om øl. Festen er nemlig også et meget kulturrigt event. Du vil møde mange kvinder og mænd, som er klædt i de traditionelle Dirndl og Lederhosen.

Atmosfæren er meget karneval lignende. Det vil sige, at dagen er fyldt med sjove lege og farverige omgivelser, som gør, at du helt glemmer, at det er en øl fest!

Vi har fundet 6 ting, som du skal have styr på inden en oktoberfest:

1. Find dit kostume frem eller få anskaffet dig et

Kostumet er en af de traditionelle ting man har på, når der skal holdes en oktoberfest. Heldigvis har vi en guide og nogle ideer til kostumer til Oktoberfesten. Så mød op i din Lederhosen eller Dirndl, som er de mest kendte og anerkendt udklædninger, man har på til en oktoberfest, og stjæl opmærksomheden fra de andre til festen.

2. Medbring store krus og beholdere

Som nævnt ovenfor, så er festen jo en øl fest. Det vil sige, at der aldrig vil mangle gode øl. Om det så er øl, cider eller drinks vil man aldrig løbe tør!

Det fleste har dog kun de normale krus at drikke af. Man skal derfor hele tiden frem og tilbage efter en opfyldning og det hurtigt blive langtrukken.

Og derfor vil den optimale løsning være at få anskaffet sig det berømte ølkrus til 1 liter øl. Det er et ølglas som specielt er egnet til oktoberfest. Med dette glas har du nemlig det perfekte udstyr til Oktoberfesten

Er en liter for lidt? Skal du bruge noget større? Så findes der en som man kan tage med over alt. Skal gutterne eller måske pigerne have en drink, så har du øl lige ved hånden!

3. Husk dit sæt med Beer Pong bord og bolde

Skal underholdningen vare ved i flere timer? Så er det godt at tage et Beer Pong bord med. Det giver dig masser timer med sjov og underholdning. Vi har udarbejdet et afsnit hvor du kan læse mere om idéer til lege og underholdning til Oktoberfesten, som gør din aften uforglemmelig.

4. Ølbong til de uendelige mængde af øl

Oktoberfesten er en øl fest, og derfor vil der være en del drikkevarer, især øl! Den gode stemning til den festlige begivenhed holdes altid i gang med lidt alkohol i blodet. Hvorfor så ikke gøre det på en sjov og hurtig måde og tag din ølbong med til en sjov og uforglemmelig aften.

5. Musikken er vigtig

Når der skal holdes et brag af en fest, er musikken altafgørende! Så ankom velforberedt med en højtaler som holder dansen i gang!

6. Hvad er en oktoberfest uden farverig pynt og god stemning?

Pynt er et must til en oktoberfest. Få den helt rette stemning med de mange forskellige pynt og dekorationer i festlige farver. Sørg for at få fat i noget pynt som bare skal være på plads hvis du og vennerne skal fejre oktoberfest på den helt rigtige måde.

Med denne guide er du garanteret en uforglemmelig aften sammen med vennerne!