Oktoberfest er en ølfest hvor man drikker, danser og nyder musikken samt maden. Men til festen findes der også masser af sjove aktiviteter og oktoberfest lege.

Hvad laver man til en oktoberfest? Ja, udover at drikke masser og øl, danse og nyde en masse god mad, så er der et hav af lege, som sagtens kan være med til at skabe en anden stemning til oktoberfesten og sætte lidt mere gang i festen.

Lege til oktoberfesten består bl.a. af druklege og festlege. Der findes et helt univers af forskellige lege, som skaber hyggelige stunder blandt dig og dine venner! Der findes tonsvis af oktoberfest lege såsom Beer Pong, Slå søm i, Twister og meget mere.

Vi guider dig til, hvilke lege og drukspil, du kan lave til din Oktoberfest. Find dine muligheder herunder og glem ikke andet udstyr og kostumer til oktoberfesten, så du kommer i den rette stemning.

Tag et spil Beer Pong - En klassikker til oktoberfest lege

En af de mest oplagte lege, som kan sætte gang i oktoberfesten er spillet Beer Pong.

Beer Pong er et drukspil, hvor det gælder om at ramme modstanderens kopper ved at kaste en bordtennisbold tværs over bordet. Spillet er sværere end man tror!

Det eneste, du skal bruge for at spille er et Beer Pong bord, bolde og kopper. Så er du klar til at tæske dine venner i en Beer Pong turnering!

Mini Beer Pong

Er du inviteret til en fest og ikke har mulighed for at medbringe et Beer Pong bord? Så skal du få anskaffet dig en Mini Beer Pong Deluxe som nemlig kan medbringes overalt. Spillets gang fungerer på samme måde som det normale Beer Pong under de samme regler. Her har du dog to sjove mini katapulter til at fyre boldene afsted tværs over bordet.

Mini Beer Pong Deluxe skaber timevis af udfordrende underholdning, og man spiller Beer Pong på en ny måde.

Der drikkes en del øl til festen, så hvorfor ikke medbringe en ølbong til at få festen sparket i gang.

Slå-søm-i - et spil, der kræver koncentration

En anden leg, som kan holde festen i gang er bl.a. slå-søm-i, som er et populært spil for unge mennesker, hvor man skal finde sine kræfter frem og koncentrere sig! Spillet handler om at slå sin egen eller en af de andre søm ind i træstubben, hvor første og sidste søm taber.

Hvis du er til siddende aktiviteter som brætspil

Er du mere til siddende aktiviteter er der også lavet mange brætspil, som også indeholder druk. Det kan også være en god aktivitet at lave til Oktoberfesten.

Medbring altid et raflebæger

Man kan aldrig komme galt afsted med et sæt terninger og et raflebæger. Der findes hundredvis af forskellige former for underholdende spil. Raflebægeret er perfekt, hvis man mangler noget mellem hænderne, mens der hyggesnakkes.