Inden længe kommer vi til at se en masse glade og stolte nyudklækkede studenter, og årets højdepunkt skal da fejres med et brag af en fest!

Det er en fantastisk dag og en meget stor dag for alle de studerende, følg derfor denne guide til hvordan man holder det perfekte studentergilde.

Top 10 vigtigste studentergilde idéer til den fedeste fest

Når der skal holdes studentergilde, er der en masse forberedelser inden festen sparkes igang. Måske du allerede har tænkt over, hvilke forberedelser du skal gøre dig, for at holde den fedeste studenterfest, som sent vil gå i glemmebogen.

Er der lavet invitationer? Og har du overvejet hvem du skal have med til din store dag?

Har du styr på velkomstdrinks og mad til studentergildet? Er der styr på borddækning til studentergilde og oppyntning? Vi giver dig hermed en liste over must have til studentergildet.

Du tænker måske over de ting, det kræver, for at holde det perfekte studentergilde? Vi kommer med ideerne til, hvordan du holder den perfekte fest! Man kan ikke komme udenom, at det selvfølgelig kræver det helt rigtige pynt og aktiviteter til studentergildet.

Hos Party Vikings har vi pynten, festlige ting og underholdende tilbehør til årets mest mindeværdige fest!

FAQ

Hvordan skal jeg pynte op til mit studentergilde?

Pynt og dekoration har altid en stor wow effekt til en dag som denne. Du skal derfor overveje hvilken stil du ønsker til dit studentergilde. Det kunne være et hvidt tema, måske rød tema hvis du får en rød hue på, eller blå tema hvis det er en blå? Måske natur, rosegold eller noget helt andet. Find din inspiration til studenter pynt her og generel pynt her

Skal jeg arrangere noget underholdning til studentergilde?

Alle fester med underholdning kan bare mere. Hvem vil ikke gerne komme til et fest hvor værten har arrangeret diverse sjove aktiviteter, så man for alvor kan skrue op for den gode stemning. Hvis du mangler inspiration til sjov underholdning, havespil og naturligvis populære drukspil så se mere her.

Holder man tale til studentergilde?

Ja, familie eller venner holder gerne en tale på 5-6 minutter til studenten. Studenten holder også gerne en takketale, som tak for deltagelse og gaver. I din forberedelse til talen, husk da og tænkt dig godt om hvad du gerne vil fortælle og hvem du særligt vil takke. Det behøves ikke nødvendigvis kun at være en tak der omhandler selve festen og gaverne, men måske også hvem der hjælper dig meget i dit liv. Husk på, det er rigtig dejligt at få sådan en tak.

Hvad koster et studentergilde?

Prisen kan variere mellem 3.000 kr. til 50.000 kr., så det kommer helt an på hvilket prisleje og ønsker til studentergildet. Det er ofte billigere og til tider hyggeligere at holde studentergilde i haven, mens det typisk er dyrere at være på en beværtning. Det skal selvfølgelig passe ind i det budget i har til studentergildet.

Har man gave med til studentergilde?

Ja, man har en gave med til studentergilde.

Hvad giver man til studentergilde?

Det kommer helt an på hvem studenten er, men også hvad prislejet er på. der må selvfølgelig gerne gøres list ekstra ud af gaven, da man jo kun bliver student en gang.

Gaveideer til hende

  • Smykker
  • Oplevelser
  • Fotoalbum med minder
  • Penge

Gaveideer til ham

  • Ølbong eller Beer Pong
  • Pung/kortholder
  • Penge
  • "Voksenting" til når man flytterhjemmefra

Hvad har man på til studentergilde?

Det er vigtigt, at man har det tøj på, som man føler sig bedst tilpas i, men man kan også sagtens tænke ind i at tøjet matcher farven på studenterhuen. Han har typisk jakkesæt på med fine sko og hun har ofte en fine elegant kjole på i den festlige anledning.