Guide til pige julefrokost. Skal der i år arrangeres en pige julefrokost, hvor kun dine veninder er inviteret, så giver vi her lidt ideer og tips til, hvordan I får en uforglemmelig aften. 

Hvordan holder du den bedste julefrokost kun for piger?

Til enhver julefrokost for kvinder, skal der både være alkohol, spil og lege, festligt pynt og sjove festartikler, der sætter dig og dine bedste veninder i den helt rigtige stemning.

Alkohol - for hvad er en rigtig julefrokost uden?

Skal der være en julefrokost, så skal der også være en masse våde varer. Er I til øl, drinks eller shots? Det kan også være, at I gerne vil have et udvalg af alkoholfri varianter, så I ikke behøver at være så fulde i løbet af aftenen. 

Flotte, store og farverige drinks er også altid en vinder til en rigtig pige julefrokost. Gør gerne lidt ud af at lave smukke drinks, så de bidrager til den gode stemning. Du kan evt. købe en glas rimmer, så du har mulighed for at rimme dit glas med salt eller sukker. Det ser festligt ud.  

For at fuldende den smukke drink, skal I selvfølgelig huske pynt. Alt fra festlige drinks-parasoller til flamingo drinkspinde, eller måske skal I pynte med de sjove diller sugerør, der gør stemningen mere sjofel.

Husk en masse selskabsspil, der med garanti giver et godt grin

Der skal selvfølgelig også være noget underholdning og sjov til pigejulefrokosten. Derfor er det en god ide at have nogle sjove brætspil klar. I kan også hver især medbringe et spil, så I på den måde får et bredt udvalg af forskellige spil. 

Skal alkohol impliceres i jeres spil og skal I have en fed aften, så er Cheers spillet lige noget for jer! Et superunderholdende drukspil, hvor I lærer alt om hinanden, når spørgsmålene som “jeg har aldrig” og “hvem har” skal besvares.  

Et andet sjovt spil er Skal du være fræk?, som gælder om at sammensætte nogle ord, der giver nogle sjove og anderledes sætninger. Her er der intet rigtigt eller forkert svar, men man vinder på at tænke kreativt og overraskende. 

Skal I derimod konkurrere i, hvem der har de bedste kasteevner, så er Shuffleboard et sjovt og udfordrende spil. Her er præcision og koncentration de bedste evner at mestre, hvis man skal vinde spillet. 

Tema festartikler og pynt til julefrokost

Til en dame julefrokost skal der selvfølgelig være noget flot og festligt pynt. Ingen tvivl om det. Og måske vil I give den klassiske julefrokost et twist, og ikke nødvendigvis pynte op i røde farver. I stedet kan I pynte op med et tema til festen, måske et hawaii tema, sommertema eller noget helt tredje.

Festligt pynt og sjove festartikler til din julefrokost

Til en dame julefrokost skal der selvfølgelig være noget flot og festligt pynt. Ingen tvivl om det. Og måske vil I give den klassiske julefrokost et twist, og ikke nødvendigvis pynte op i røde farver. I stedet kan I pynte op med et tema til festen, måske et hawaii tema, sommertema eller noget helt tredje. 

Julekugler, serpentiner, balloner, guirlander, konfetti - ja listen over pynt er lang. I kan også gå amok i sjove og fede festartikler, til at spice jeres julefrokost op med. Skal I måske prøve en sjov penis ølbong, flamingo ølbong, eller vores bongzilla som kan benyttes af 8 personer på én gang! Et mirakel for øl-elskeren.

Med denne guide til pige julefrokost er du sikker på det hele spiller. Der er ingen regler for, hvordan en dame julefrokost skal skrues sammen. Så det er bare at bruge fantasien, så I får den absolut bedste julefrokost!