Hvad er en festival uden en rigtig afslappende festival stol? Ingen har lyst til, at sidde eller ligge på den våde og smattede jord, medmindre man måske har tømmermænd.

En rigtig festival stol

Det er vigtigt, at en festivals stol har indbygget dåseholder! Det er måske endda den vigtigste funktion på sådan en stol. Aaah, hold on – det er selvfølgelig at man kan sidde i den, men anyways, you get the point.

Festivals stole bruger man til mange forskellige ting. Og der findes måske ikke et mere ideelt sted til sådan en stol, end på en festival! Det er bare super træls når man ikke har en siddeplads, og skal sidde på den sumpede våde jord.

Forestil dig du sidder i din festival stol, solen står højt, en dåse ned i dåseholderen og en kold øl i hånden. Okay, den er, ved de fleste lunken. Men her sidder du i solen med solbriller på sammen med dine venner og spiller ølbowling.

Ganske rigtigt, er det et brud på reglerne, hvis den genstand du spiller med står oppe i ølholderen, men man skal som regel, have et eller andet, man kan skylle den varme øl ned med, ikke?

Ikke kun på festival

Det er ikke kun på festivaler denne stol er brugbar. Århus kapsejlads, Aalborg Karneval, en tur til stranden, havefest eller en hel fjerde part. Så skal du til karnevaler eller måske bare en tur på stranden i det gode vejr? Så  det helt bestemt en god ide at medbringe en festival stol so du kan sidde på.

Vi er alle enig i at det aldrig sjovt at stå op en hel dag/aften. Man bliver hurtig træt i benene i løbet af aften
Øbong.dk vil hermed minde dig om at huske en festival stol, hvis du skal til udendørs druk, eller bare ud og nyde vejret.