Herreaften

SAML GUTTERNE TIL ET BRAG AF EN HERREAFTEN 

Har du inviteret dine kammerater til herreaften eller skal herrelogen mødes? Hos os finder du alt, du skal bruge af gadgets, tilbehør og underholdning til jeres næste drengerøvsaften. Se udvalget af både underholdning og tilbehør her.


Gitter

2 varer

IDEER & UNDERHOLDNING TIL HERREAFTEN 

Alle gutterne er samlet, stemningen er i top, og I er klar til at give den alt, hvad remmer og tøj kan holde. Der er masser af bajere på køl, og alt I mangler nu er den rette underholdning, så I kan kører den hele natten ud. 

Her på siden finder I mange gode bud på sjove aktiviteter og underholdning til jeres mandeaften. Der er alt lige fra kortspil og drukspil til pokersæt og shots roulette. I finder også masser af fede gadgets, der hjælper jer med at lave de perfekte drinks til herreaftenen.

Gå f.eks. all in med dette bæst af en riffelformet whiskey dekanter og drik jeres whiskey on the rocks med disse isterninger i stål. I kan også skrue op for konkurrenceånden og alkoholindtaget med dart - her er der mange timers underholdning og procenter at indhente.

Mangler I andre gode herreaften ideér, så tag et kig på vores store udvalg af festligt tilbehør her på siden.

DEN PERFEKTE MANDEAFTEN

En rigtig mandeaften består af god mad, masser af øl og ikke mindst godt selskab uden damerne. Der er dømt drengrøvsstemning for alle pengene, og når logen mødes, får den aldrig for lidt. 

Uanset om I holder herreaften hjemme eller ude i byen, så kan en mandeaften noget helt specielt - for det er her I ufiltreret mødes for at hygge, drikke, catche up eller lave noget vildt og vanvittigt. 

Hos PartyVikings hjælper vi dig og gutterne godt på vej til en uforglemmelig aften. Du finder alt, I skal bruge af pynt, drinkstilbehør, drukspil, underholdning og aktiviteter til jeres mandeaften her. Skal I spille beer pong, klarer vi også den og meget andet, der får festen til at vare lige så længe, I kan holde den kørende.