Polterabend

ALT I LEGE, PYNT OG TILBEHØR TIL POLTERABEND

Et polterabend er formentligt en once-in-a-lifetime oplevelse for hovedpersonen, og denne dag skal kunne noget ekstra. Dagen går ud på at planlægge lege, indslag, aktiviteter og udklæde gommen og bruden så dagen bliver super sjov og hyggelig. Polterabendet starter her.

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

SJOVE LEGE, AKTIVITETER OG IDEER TIL POLTERABEND FOR KVINDER OG MÆND

At planlægge et polterabend kan være lidt af en proces. Det er mange timer, og man vil gerne give sin bror, søster, ven eller veninde så godt en oplevelse som muligt. Polterabend ideer er der mange af, men vi har nu alligevel forsøgt at gøre det let for jer. 

F.eks. har vi samlet denne underholdningspakke komplet med beer pong, ølbowling, ølbongs og andre festlege til polterabend, der nok skal sætte en skubber i festen. Skal I holde polterabend hjemme i haven, er oppustelig fodbolddart også en sjov aktivitet, der får konkurrenceånden til at sprede sig i gruppen.

PYNT OG UDKLÆDNING

Måske I har sat jer på et bestemt tema til polterabend, eller måske I er på udkig efter noget sjovt eller farverigt pynt? Uanset hvad, er I kommet til det rette sted. Her på siden finder I alt, I skal bruge - lige fra balloner og konfetti, til bannere, sugerør og diskolys.

Er I på udkig efter udklædning og kostumer, finder I bl.a. dette penis kostume eller den klassiske tyrolerkjole til mænd, der nok skal få bruden eller gommen til at skille sig ud. Skal det være lidt mere dæmpet, har vi selvfølgelig også klassisk bride to be pynt. Bl.a. er dette bride to be sash en mere diskret måde, at få bruden til at skille sig ud fra venindeflokken, uden at det bliver for sjofelt.

Til de fleste polterabender bevæger man sig en tur gennem byen eller rejser fra aktivitet til aktivitet, og her er udklædning næsten et must. Det samme er dette lufthorn eller denne megafon, der begge skaber fest og larm omkring jer, så bruden eller gommen får den opmærksomhed, de fortjener.

SJOFLE GADGETS SKAL DER TIL

Det er nærmest en uskreven regel, at pynt og underholdningen til polterabend tager en sjofel drejning. Penis shotsglas og oppustelige damer er klassiske ting, der altid får hovedpersonen og gæsterne til at grine - eller krumme tæer, alt efter hvem man er.

Hos os har I mulighed for at gå skridtet længere. Den populære pink diller-ølbong er en sikker vinder, der ikke kun fungerer som en sjov gadget, men som også lægger op til en god festaften med et solidt alkoholindtag. Lav også gerne en konkurrence, hvor I ser, hvem der hurtigst kan sluge en øl.

Skal I arrangere polterabend for ham, skal I naturligvis ikke snydes for frækt tilbehør. Klæd ham ud med disse oppustelige bryster eller lad ham drikke øl direkte fra patten med dette brystformede mundstykke til øldåser. Allerede dér er feststemningen skudt godt i gang, og der er garanti for en sjov polterabend, han sent vil glemme.

GÅ ALL IN PÅ TING OG TILBEHØR

Som sagt er et polterabend formentligt en once in a lifetime oplevelse for hovedpersonen, og det er jeres job at sørge for, at dagen bliver helt i bruden eller gommens ånd. Uanset om I skal holde et hyggeligt eller vildt polterabend, så finder I et stort udvalg af stemningsskabende ting og tilbehør her på siden, der med sikkerhed bidrager til den gode atmosfære på dagen.