Nytårsaften

ALT I PYNT & UNDERHOLDNING TIL NYTÅRSAFTEN

Nedtællingen er igang og nytårsaften er lige om hjørnet. Her finder du alt, du skal bruge af nytårspynt, nytårshatte, drukspil, selskabslege og andre sjove ting til en festlig nytårsaften. Se hele vores udvalg af fede ting til nytår her. Rigtig godt nytår.

Gitter

Sjove ting og festligt pynt til nytår

Her på siden finder du alt det, du skal bruge til dit tema nytårsaften. Vi har et stort udvalg af både nytårspynt, drukspil, bordpynt, sjove og små nytårshatte med glimmer og en masse andre fede gadgets, der med sikkerhed hjælper stemningen på vej.

For nytårsaften er lig med fest, glimmer og gode drinks. Folk kommer i sit pæneste tøj spicet up med festlige nytårshatte, og middagsbordet flyder over med konfetti og serpentiner. Stemningen er sat, og 2023 begynder lige om lidt!

Skyd festen i gang med sjove festlege og drukspil nytårsaften

Endnu et år er gået, og alle vennerne er samlet til endnu en sjov nytårsaften i fuldskabens tegn. Der er lækker mad på menuen, kolde drinks på bordet, og champagnen ligger på køl, klar til at poppe når Rådhusuret slår tolv. 

Men ind imellem Dronningens tale, de mange retter og 90 års fødselsdagen er det tid til festindslag og sjove nytårslege. Her anbefaler vi naturligvis, at I kaster jer over festklassikeren over dem alle, og foreslår at du og dine gæster stiller an til en ordentlig omgang beer pong.

Gå all in med et rigtigt beer pong bord med LED, og giv dine kammerater eller veninder kamp til stregen. Der er garanti for mange timers sjov, så I er godt klar til at hoppe ind i det nye år.

Alt i tilbehør til fest, sjov og druklege 

Hos os finder du et hav af tilbehør og sjove gadgets til nytårsfesten. Gå på opdagelse i alt fra drinkstilbehør, konfettikanoner og ølbongs, og gør dig klar til at ringe det nye år ind med manér. 

Se hele vores udvalg af sjove ting og tilbehør til nytårsaften, og bestil online for nem og hurtig levering.