Havefest

FESTLIG UNDERHOLDNING & PYNT TIL HAVEFESTEN 

Skal du holde et brag af en sommerfest i haven, eller har du inviteret familien, vejen eller vennerne over til en hyggelig havefest? I denne kategori er der en god blanding mellem spil og selskabslege til haven og oppyntning til at sætte den stemning der ønskes. Se udvalget nedenfor.

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Hold en havefest med masser af aktiviteter, lege og spil

Her på siden finder du ikke kun vores store udvalg af ting til sommerfesten; du har også rig mulighed for at finde inspiration og få gode ideer til havefestens aktiviteter.

Skal du holde årets fest i haven, bør du naturligvis ikke gå ned på udstyr. Derfor har vi sammensat denne fede pakke med lege og underholdning til havefesten, hvor du får alt lige fra beer pong, ølbowling og kongespil til ølbongs og selvlukkende vandballoner samlet i én lækker box of fun.

Af andre populære lege til havefesten finder du også beer pong golf, frisbee ølbowling og ikke mindst slam tennis, der nok skal få stemningen op og konkurrenceånden til at stige blandt gæsterne.

Få en hyggelig havefest komplet med pynt og kulørte lamper

Hygge er altid et oplagt sommerfest tema - og vi danskere er notorisk kendte for vores evner til virkelig at hygge os. Og drikke os fulde. Men det er en anden snak. 

En hyggelig havefest skal være stemningsfuld, og her er de kulørte lamper et must have. De multifarvede pærer løfter nemlig enhver stemning, og når mørket først falder på, inviterer lyset til samling og nærvær inde i teltet.

Balloner, bannere og pynt generelt er også med til at skabe en hyggelig atmosfære, der får folk til at slappe af og slå håret ud. Så hvis du går og spekulerer i, hvad man skal bruge til en havefest, så er du kommet til det helt rette sted.

Det skal du bruge, når der skal hamres (søm i) 

Når vi siger, at der skal hamres, så mener vi ikke kun mængderne af øl. Vi refererer naturligvis også til en af tidens mest populære havefest aktiviteter, hvor du og dine gæster kæmper om at slå søm i.

Med masser af øl og søm har I underholdning til flere timer i én enkelt stamme - og bliver I mange til festen, kan du altid opgradere til den helt store træstub i H90xD50 cm og bestille ekstra søm her.

Skal der hamres øl, så er beer pong altid en sikker festvinder. Tag din bedste kastemakker under armen og stil an i teltet eller haven med et vaskeægte beer pong bord og lad festen begynde.