Halloween

Halloween er blevet kæmpe stort - her i kategorien har vi samlet et uhyggeligt stort udvalg af alt du har brug for til Halloween. Det gælder eksempelvis hyggeligt og uhyggeligt pynt til bord, vægge, lofter, balloner, flask blod og naturligvis kostumer og masker. 

Gitter

SKAL DU TIL EN SKRÆMMENDE HALLOWEEN FEST?

Halloween er de seneste år blevet til en populær begivenhed her i det danske land, hvor både små som store klæder sig ud. Til Halloween-festen er der brug for det helt rette kostume, og PartyVikings har heldigvis et stort udvalg af forskellige kostumer, så du er sikker på at blive center of attention!

Vi kender alle sammen de gode gamle traditioner fra fastelavn, hvor alle børnene går fra hoveddør til hoveddør i deres små søde kostumer og siger ”slik eller ballade”. En lidt lignende tradition har de i USA d. 31/10, hvor man udklæder sig lidt mere skræmmende, der er spøgelser og uhyggelige græskar. Her siger børnene ”trick or treat”. Det er nemlig Halloween. Denne tradition er vi i højere grad også ved at tage til os her i Danmark. Vi elsker at klæde os ud, men det er heldigvis bare lige som om, at Halloween festerne er mere for voksne, så vi også kan få lov af klæde os ud. Og her hos PartyVikings er vi også vildt begejstrede for Halloween, så derfor finder du her på siden et stort udvalg af Halloween kostumer til voksne.

Tag blandt andet vores Læge Kostume og tilkøb Falsk Blod. Dette kan helt sikkert blive et vildt fedt og uhyggeligt Halloween kostume til mænd. Du kan også finde vores sexede Sygeplejeske Kostume, hvor det falske blod også kan være med til at gøre det til et vildt uhyggeligt Halloween kostume til kvinder.