Elektronik

pr. side
  1. Vandtæt Højtaler
    På lager

    Fantastisk lækker vandtæt højtaler med skarp Hifi lydkvalitet. Med denne vandtætte højtaler behøver du ikke længere tænke over om det drypper lidt når den står fremme.

    DKK 429,00

ELEKTRONIK TIL FESTIVALLEN

Elektronik som f.eks. en bluetooth højtaler eller en Powerbank er noget af det, som man bare ikke kan undvære, når man er på festival. Det er især vigtigt med høj musik og strøm på mobilen. Der er langt til den nærmeste stikkontakt når du er til Roskildefestival, og en Powerbank er derfor livsvigtig. Hvordan vil du ellers uploade en story til dine mange følgere fra Orange Scene, hvis din mobil er løbet tør for strøm?

PartyVikings hjælper dig og har et stort udvalg af Powerbanks til din iphone eller smartphone. Vi har bl.a. den store Powerbank Deluxe med 20.000 MAH, der giver dig strøm til hele 7-8 fulde opladninger. Uanset hvilken type Powerbank du vælger, er kvaliteten altid i top når du køber elektronik fra PartyVikings. 

BLUETOOTH HØJTALEREN ER ET MUSTHAVE

Når vi snakker elektronik, er en højtaler også højest relevant. Det er især vigtigt i campen til festivaller. Højtalere skal sikre den gode stemning alle festivalsdagene. 

PartyVikings har et bredt udvalg af forskellig typer bluetooth højtalere, som bl.a. en vandtæt blutetooth højtaler med høj lydkvalitet. Skal højtaleren være nem at tage med overalt, kan den Trådløse Højtaler anbefales, som er lille og passer perfekt til f.eks. bus/gåturen ind på Bøgeskoven på SMUK-fest for at fastholde den gode stemning.

ALDRIG GÅ NED PÅ UDSTYR

Skal festivallen lige have det sidste elektroniske ”touch”, så kan du vælge at købe et elektronisk alkometer fra PartyVikings. Det digitale alkometer er en sikker vinder til festivallerne, når promillen skal måles blandt camp medlemmerne.
Uanset hvilken slags elektronik du står og leder efter, har PartyVikings sikkert det du står og mangler.

PRAKTISK OG FUNKTIONEL ELEKTRONIK

Til festivallerne skal der være styr på elektronikken. PartyVikings giver dig et stort udvalg af elektronisk udstyr, som både er praktisk og funktionelt.