Pool er et spil, som altid bliver spillet utrolig meget på barer, diskoteker og forskellige institutioner. Pool er en rigtig god måde at holde en pause fra det hele og drikke et par øl med vennerne.

Timevis af underholdning med pool

Pool er spillet vi alle tror vi mestre. Sandheden er nok mest, at de færreste af os rent faktisk ved, hvad vi laver. De fleste af os skyder bare og håber på det bedste. Vi ved faktisk ikke engang, hvordan man skal holde på køjen eller om den holdes på en rigtig måde. Alligevel er vi i sandheden pool mestre hver og én.

Det er klart, at nogen af os engang i mellem har en god dag eller faktisk spiller mod en, som overhovedet ikke kan finde ud af det. Og hold fast for nu bliver det mandschauvinistisk – eller måske spiller vi bare mod en pige.

Det er ikke nogen hemmelighed, at vi drenge oftest tager ned på den lokale og tager et slag pool eller to. Hvis der så endelig er piger med, så sidder de oftest og kigger på. I værste fald tager et skud eller to.

Pool

Se vores udvalg af poolborde og tilbehør her

Kvalitet & leje af poolbord

Hos Partyvikings er vores produkter italiensk produceret og i høj kvalitet, hvilket betyder man får meget værdi for pengene. Vi har både Pool borde til institutioner, hvor man måske ikke ønsker møntindkast og et bord til barer, diskoteker og andet, hvor bordet bruges, som en ekstra indkomst.

Bordet med møntindkast kan udlejes til nævnte ovenstående, til en fast lejepris. Kontakten for mere information omkring leje er uforpligtende og er derfor helt gratis.

Vi anbefaler diskoteker, barer osv. at leje vores møntindkast bord, da det er i høj kvalitet og ikke er til at slide ned, som en ekstra indkomst og mere beskæftigelse og underholdning til jeres gæster.