Poker – ordet oser bare af mandehørm, gambling og øl. Vi har alle brug for en rigtig mandeaften i ny og næ. En aften med lidt ekstra spænding og sjov. Så længe man holder det på et vidst niveau.

Alle elsker poker!

Alle mænd kender til det. Og vi alle elsker det. Selve scenariet, hvor vi slipper for hverdagen opgaver og får lettet tankerne. Slipper for kæresten/konen og jobbet.

Med andre ord, kan vi mænd bare slappe helt af i fred og ro. Hænge ud med drengene og tale om alt på hjertet mellem himmel og jord. Men mest af alt kan vi tale om de gode gamle røverhistorier og helst noget med en masse tøser.

Det vigtigste af det hele er faktisk et af de tidspunkter, hvor vi mænd føler os mest frie. Nemlig sammen med drengene, hvor der selvfølgelig skal være masser øl og andre våde væsker indblandet.

Se vores store udvalg af poker tilbehør her

 

Hvad laver man egentlig til sådan en pokeraften?

Mandehørmsaftener er næsten på en eller anden måde på lige fod med tøsernes pyjamas-parties, eller hvad sådanne aftener bliver kaldt. For det første snakker vi utrolig meget. Meeeen, dog ikke på samme niveau alligevel. Vi mænd kan jo ikke vise alt for mange følelser og specielt ikke til en poker aften med alle drengene.

Sådan en aften handler nemlig kun om ren og skær hygge – vi skal selvfølgelig være lettere beruset, måske endda decideret fulde. Vi snakker om vores problemer, om end det er med konen, familien eller chefen, som har været en røv.

Derfor er aftener som disse, de tidspunkter hvor vi hundrede procent er os selv, mens vi sidder helt hardcore og spiller Poker.

Men det mest humoristiske er, at mange af os tager det så seriøst at vi endda tager solbriller og hat med, for at skjule vores begejstring, hvis vi skulle risikere, at få en Royal Straight Flush eller lign.