Boksemaskine CUBE er en fantastisk fest gadget som skaber timevis af underholdning. Med dette gadget, er du sikret en god omgang drengehygge, så vel som at pigerne ligeledes kan deltage.


Boksemaskine CUBE ligger op til en solid konkurrence blandt drengene og pigerne. Det selvfølgelig er mest fair at pigerne bokser mod piger og drengene mod drenge. Her kan konkurrencens regler udspilles, som det svageste slag giver næste omgang eller betaler for alle slagene.

Boksemaskine CUBE
Se vores store udvalg af de forskellige boksemaskiner her

 

Ekstra indtjening på konkurrence til diskoteker og barer med en Boksemaskine CUBE

Det er ofte sådan at man skal holde sine gæster i kort snor for at få dem til at blive ved med at ligge penge hos jer. Flere steder på de danske diskoteker bla. Er der et sæt spilleregler for boksemaskinen. Spillereglerne er simple og noget alle kan forstå.

Gæster betaler 5-10 kr for et slag på maskinen. Og for at de bliver ved med det laves der en aftale mellem os og jer fra diskoteksverden. Hvis jeres gæster slår 100 lige ud i et slag, får de 3 øl og sådan fortsætter præmierne helt op til en flaske og måske endda en magnumflaske eller et helt bord en vilkårlig aften.

Har du måske en større fest eller arrangement, hvor du godt kunne tænke dig en sjov og meget populær gadget, så er en Boksemaskine CUBE et perfekt alternativ, hvor du samtidig er med til at tilfredsstille dine gæster, men også har mulighed for at tjene lidt ekstra og måske sænke omkostningerne til din fest.

Boksemaskine CUBE er også en fremragende ekstraindkomst for diskoteker eller for dem, som ønsker at tjene lidt ekstra hjem igen fra en fest. Der er altid stor deltagelse ved disse boksemaskiner og derfor er der en solid bund for at tjene lidt ekstra.

Maskinen kan lejes efter aftale, til natklubber, barer osv. Den udlejes med fast lejepris, hvor gratis levering er inkluderet, samt en serviceaftale.